Edifici CATT Gremi · Av. Comunitat Europea 34 · 08917 Badalona

El dia 18.03.2024 Ricard Nogués, Director d’AEMIFESA i AEMIFESA FORMACIÓ va ser entrevistat pel programa BDN Matí de Ràdio Ciutat de Badalona, per la periodista Núria Rodríguez per tractar aquesta futura Directiva europea sobre la supressió de les calderes de gas natural el 2040. Ricard Nogués va explicar que les noves calderes ja són aptes per funcionar amb els nous combustibles renovables com són el biometà al 100% o amb un 20% d’hidrogen, ja que es penalitza l’origen del combustible i no pas la tecnologia. També va afegir que hi ha sistemes de bomba de calor d’aerotèrmia com a alternativa tècnica i que el millor consell, en cas de dubtes, el pot donar un instal·lador professional.

A continuació podeu escoltar l’entrevista completa.

AEMIFESA a Ràdio Ciutat Badalona

El dia 18.03.2024 Ricard Nogués, Director d’AEMIFESA i AEMIFESA FORMACIÓ va ser entrevistat pel programa BDN Matí de Ràdio Ciutat de Badalona, per

Per a més informació:

info@aemifesa.org

Telèfon: 93 384 60 75