Edifici CATT Gremi · Av. Comunitat Europea 34 · 08917 Badalona

Associa't com a empresa instal·ladora

Per què agremiar-me a Aemifesa?

Formaràs part d’un col·lectiu de 400 professionals de les instal·lacions de l’àmbit industrial, que va néixer el 1956 i que defensarà els teus drets com a empresa i com a professional. Podràs comptar en tot moment amb el suport i l’ajut del Gremi  i de FEGICAT que acull a 5.000 empreses a Catalunya, per donar-te suport en les teves necessitats professionals.

Recorda que Aemifesa, com a gremi, ofereix els serveis de defensa de la professió, la gestió dels tràmits de documentació oficial relatives a les activitats dels associats, la venda dels documents oficials i dels llibres de reglamentacions, l’assessorament normatiu i legislatiu i el lloguer d’oficines i d’aules.

Aemifesa Formació, com a centre de Formació Professional,  es dedica a formació professional ocupacional i a la formació contínua, en l’àmbit de les instal·lacions d’electricitat, tèrmiques (calefacció i climatització), fred industrial (frigorífiques), energies renovables (aerotèrmia, geotèrmia, solar fotovoltaica i solar tèrmica), fontaneria (aigua), gas, telecomunicacions, etc. També desenvolupa cursos, seminaris i jornades tècniques, amb el suport de diferents institucions així com d’empreses col·laboradores, com ara fabricants, que realitzen R+D+i. 

Els avantatges per ser membre d’Aemifesa els pots veure aquí.   


Com agremiar-me?

Per agremiar-se cal disposar de la corresponent acreditació com a instal·lador professional. Inscriu-te en el següent formulari:

Sol·licitud d’inscripció com a instal·lador associat a Aemifesa.