Edifici CATT Gremi · Av. Comunitat Europea 34 · 08917 Badalona

Agència de col·locació

L’agència de col·locació és un departament dins d’Aemifesa Formació que dona atenció a qualsevol persona que es presenta en situació de recerca de feina o té un objectiu de millora laboral. També acompanya a les empreses en les seves necessitats d’incorporar a perfils professionals, en especial, els que tenen a veure amb l’àmbit de les instal·lacions i les energies renovables. No obstant això, es fan processos vinculats a qualsevol sector professional.

L’agència de col·locació està acreditada per la Generalitat de Catalunya i el seu número de codi és el 0900000356.

Aemifesa Formació està compromesa en la formació,  tant en la modalitat subvencionada com en la privada, per tal d’assolir perfils professionals que permetin  cobrir la demanada laboral que existeix en aquests moments al nostre sector.

Des de la nostra entitat insistim en la necessitat que, per part de les diferents entitats públiques dedicades a la formació i a la inserció laboral, s’orienti als usuaris cap a aquestes sortides laborals amb les quals hi ha una oportunitat real d’aconseguir una feina.

En aquest sentit, volem destacar que  s’estan realitzant  accions conjuntes amb les oficines del SOC-Servei d’Ocupació de Catalunya del nostre àmbit territorial , creant vincles molt productius per tal d’assolir aquests objectius.

L’Agència de Col·locació ens permet fer una valoració de les persones que utilitzen el servei. Per a cada cas, s’estudia si tenen un perfil susceptible per fer una orientació precisa perquè desenvolupi la formació més adequada, amb l’objectiu de facilitar la seva inserció laboral. També s’orienten, segons cada cas, cap a diferents ofertes de feina.

Instal·lador/a

Si ets instal·lador o instal·ladora fes-nos arribar el teu CV en format PDF per tal de formar part de la nostra base de dades a través de l’e-mail:  agencia@aemifesa.org

Empresa

Si ets una empresa o autònom i tens necessitat de candidats per a les teves obres del sector de les instal·lacions, feu nos arribar les vostres peticions a través de l’e-mail:  agencia@aemifesa.org