Edifici CATT Gremi · Av. Comunitat Europea 34 · 08917 Badalona

Serveis per a instal·ladors agremiats. Avantatges pels associats.

Tindràs el carnet d’Aemifesa exclusiu.

Com a agremiat d’AEMIFESA disposaràs del carnet que t’identifica com a membre de la nostra comunitat i això et permetrà gaudir d’aquells avantatges que l’entitat tingui concertades amb d’altres empreses per al teu millor servei o benefici.

Trobaràs aparcament gratuït.

Quan facis una gestió, un tràmit, participis d’una activitat formativa o senzillament vinguis a fer un cafè a les nostres instal·lacions i et desplacis amb el teu vehicle, trobaràs aparcament  de franc a les places assignades a tal efecte dins del recinte privat de l’Edifici CATT Gremi. Això sí, caldrà respectar la plaça d’aparcament per les Persones de Mobilitat Reduïda (PMR). Val a dir que a l’exterior de l’edifici, a la mateixa Av. Comunitat Europea, hi ha un gran nombre de places lliures i sense cost. Avui en dia és un fet de gran valor poder optimitzar el temps i els diners amb espai per aparcar gratuït per al teu cotxe o furgoneta.

Descomptes i tracte especial amb les empreses col·laboradores.

Els associats d’AEMIFESA es beneficiaran del millor tracte i dels descomptes més òptims per aquells serveis o per aquells materials tècnics oferts per les empreses col·laboradores.

Podeu accedir a les empreses col·laboradores premen aquí el següent enllaç.

Tracte especial i descomptes amb les empreses adherides.

Els associats d’AEMIFESA es beneficiaran del millor tracte i dels descomptes més òptims en l’obtenció dels serveis oferts per les empreses adherides.

Les empreses adherides són:

  • Serveis d’assessoria fiscal, laboral i legal: IMAIM
  • Serveis d’assegurances: COBERTIS.
  • Serveis d’enginyeria (consultes tècniques i legals): GABINET D’ENGINYERIA.
  • Serveis de tramitació: TÜV RHEILAND.
  • Serveis de Prevenció de Riscos Laborals: PREVINTEGRAL

Serveis de tramitació.

Aemifesa dona suport als associats amb l’objectiu de facilitar la feina ens els tràmits propis del sector de les instal·lacions i de la seguretat industrial.

El model ofert per l’entitat segueix els criteris d’excel·lència per tal d’assolir la tramitació de la documentació oficial dels agremiats davant dels organismes corresponents, de manera ràpida, eficaç i a un preu exclusiu.

El conjunt de tràmits els trobareu clicant aquí.

Estaràs ben informat amb les notícies del sector.

Com a associat d’Aemifesaveuràs les notícies de la nostra entitat i també rebràs newsletter d’aquells assumptes trascendents per a la nostra comunitat d’instal·ladors. No volem ocupar el teu temps amb correus i missatges i per això podràs veure les notícies directament des de la web, quan tu vulguis.

Tindràs també informació a través de la web, sobre les empreses adherides i les empreses col·laboradores que ens expliquen continguts del sector, importants per a tu com a professional.

Com a membre de l’entitat podràs tenir també notícies tecnològiques i de normativa.

Com bé saps AEMIFESA pertany a la federació FEGICAT que aplega a 19 gremis i 5.000 empreses de Catalunya. FEGICAT edita una revista digital exclusiva, anomenada INTEGRA, per als membres de tota la federació i tu ets un d’ells. Podràs accedir a l’Àrea Privada per descarregar-te la revista.

Zona d’obres.
Espai d’intercanvi d’obres, serveis i manteniments entre associats i empreses.

Fem créixer el teu negoci. Els associats a la zona privada del web podran trobar obres, serveis o manteniments per tal de poder fer l’oferta d’acord amb la petició.

Aquestes licitacions privades procediran de les necessitats de les  pròpies empreses agremiades, dels acords amb altres gremis i de les empreses o persones privades que contacten amb AEMIFESA i necessiten empreses agremiades per desenvolupar projectes, obres serveis o manteniments.  

Descomptes especials per a la formació

Aemifesa a través d’Aemifesa Formació desenvolupa cursos vinculats a la Formació Professional Ocupacional per a l’obtenció de Certificats Professionals de les diverses especialitats de l’àmbit de les instal·lacions. També desenvolupa cursos de Fomació Contínua per a l’actualització dels coneixements de les empreses i persones associades.

Hi ha una part d’aquests cursos que estan subvencionats per l’administració i segons el cas poden ser realitzats per persones treballadores o aquelles que estan a l’atur.  

Pels cursos privats es faran preus especials per a les empreses adherides i empreses col·laboradores. Les empreses agremiades i els treballadors gaudiran del millor descompte.

Les persones aturades tindran el mateix descompte que els associats com a valor vinculat al compromís social de la nostra entitat.

També gestionem els tràmits per tal que els associats puguin obtenir la bonificació de la FUNDAE (Fundación Estatal para la Formación en el Empleo) que els correspongui per formació.

Entreu a Aemifesa Formació fent click aquí.

Descomptes als aparcaments municipals de Badalona.

Amb l’acord amb ENGESTUR els aparcaments municipals de rotació de Badalona t’ofereixen un bon descompte per tal d’estalviar-te diners. Ensenyant el teu carnet quan paguis a la guixeta t’aplicaran el descompte directament.

Els aparcaments són:

POMPEU FABRA
Plaça Pompeu Fabra · Av. Martí Pujol, 149
08912 BADALONA.

QUEVEDO
Carrer de Quevedo, 49
08914 BADALONA.

MANUEL VALLS
Carrer del Mestre Antoni Nicolau, s/n
08911 BADALONA.

EL VIVER
Av. del President Companys, 4
08911 BADALONA.