Edifici CATT Gremi · Av. Comunitat Europea 34 · 08917 Badalona

Equip humà

La nostra entitat està formada per la Junta Directiva  encapçalada pel President, el Sr Eric Martí Bonet, Enginyer Industrial,  que conjuntament amb un grup de deu instal·ladors professionals més, plantegen l’estratègia d’Aemifesa, Gremi d’Instal·ladors del Barcelonès Nord i Baix Maresme des la seva seu de Badalona, per tal d’oferir el millor servei als prop de 400 associats. Aquesta mateixa Junta Directiva desenvolupa el bon govern de la seva entitat formativa, Aemifea Formació

La Junta com a direcció corporativa delega la funció executiva en diverses persones entre la direcció i l’administració. També hi ha un grup de professors especialitzats segons cada matèria impartida. Tots ells estan liderats pel Director, Ricard Nogués Parra.

A continuació es detalla  el currículum del Director:

Ricard Nogués Parra (1966)
Enginyer Tècnic Industrial · MBA
Col·legiat 11.540

Director d’Aemifesa i Aemifesa Formació.

Postgrau en Gestió de Compres, Postgrau en Direcció de la Producció, Postgrau en Gestió de Riscos i Emergències. Tècnic en Prevenció de Riscos Laborals.

Divuit anys d’experiència en l’àmbit de projectes, obres i manteniments, en diversos llocs de treball tècnics i directius. Tretze anys com a Enginyer Consultor (tècnic i d’organització), professor en l’àmbit de la formació en tècniques de gestió per a tècnics i enginyers. Pèrit judicial. Membre de la Junta de Govern, com a Vicedegà d’ENGINYERS BCN-Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona.

És professor del Postgrau de Manteniment d’EIC-Enginyers Industrials de Catalunya. És professor del Postgrau de Direcció de Projectes d’Enginyeria de la Construcció a EIC-Enginyers Industrials de Catalunya. És professor del MBA de la UPC-Universitat Politècnica de Catalunya.

Els altres dos membres responsables de l’equip humà són:

 • Raquel Conde Fernández
  Responsable d’Administració i Finances
 • Mercè Morales Nula
  Psicòloga, Col·legiada 12.099. Responsable de Gestió Operativa.
  Té la responsabilitat sobre el Departament de l’Associat, el Departament Agència de Col·locació i el Departament de Formació.

Les altres persones de l’equip són:

 • Josep Miquel Lorente. Professor. Coordinador de Professorat i de Taller.
 • Lourdes Gil Fernández. Tècnica. Departament de l’Associat i Formació.
 • Mari Gallardo Alarcón. Tècnica. Departament de Formació.
 • Maricarmen Mariscal Vera. Administrativa. Departament de Formació i de l’Associat.
 • Neo Motoso Jiménez. Auxiliar administratiu. Departament d’Agència de Col·locació i Administració.
 • Lluís Bassols Roca. Recepció i Manteniment.
 • Carme Marín Lajarín. Recepció.