Edifici CATT Gremi · Av. Comunitat Europea 34 · 08917 Badalona

Equip humà

La nostra entitat està formada per la Junta Directiva  encapçalada pel President, el Sr Eric Martí Bonet, Enginyer Industrial,  que conjuntament amb un grup de deu instal·ladors professionals més, plantegen l’estratègia d’Aemifesa, Gremi d’Instal·ladors del Barcelonès Nord i Baix Maresme des la seva seu de Badalona, per tal d’oferir el millor servei als prop de 400 associats. Aquesta mateixa Junta Directiva desenvolupa el bon govern de la seva entitat formativa, Aemifea Formació

La Junta com a direcció corporativa delega la funció executiva en diverses persones entre la direcció i l’administració. També hi ha un grup de professors especialitzats segons cada matèria impartida. Tots ells estan liderats pel Director, Ricard Nogués Parra.

A continuació es detalla  el currículum del Director:

Ricard Nogués Parra (1966)
Ingeniero Técnico Industrial · MBA
Colegiado 11.540

Director de Aemifesa y Aemifesa Formación .

Postgrado en Gestión de Compras, Postgrado en Dirección de la Producción, Postgrado en Gestión de Riesgos y Emergencias. Técnico en Prevención de Riesgos Laborales.

Dieciocho años de experiencia en el ámbito de proyectos, obras y mantenimientos, en varios puestos de trabajo técnicos y directivos. Trece años como Ingeniero Consultor (técnico y de organización), profesor en el ámbito de la formación en técnicas de gestión para técnicos e ingenieros. Perito judicial. Miembro de la Junta de Gobierno, como Vicedecano de INGENIEROS BCN-Colegio de Ingenieros Graduados e Ingenieros Técnicos Industriales de Barcelona.

Es profesor del Postgrado de Mantenimiento de EIC-Ingeniers Industrials de Catalunya. Es profesor del Postgrado de Dirección de Proyectos de Ingeniería de la Construcción en EIC-Ingeniers Industrials de Catalunya. Es profesor del MBA de la UPC-Universidad Politécnica de Catalunya.

Els altres dos membres responsables de l’equip humà són:

 • Raquel Conde Fernández
  Responsable d’Administració i Finances
 • Mercè Morales Nula
  Psicòloga, Col·legiada 12.099. Responsable de Gestió Operativa.
  Té la responsabilitat sobre el Departament de l’Associat, el Departament Agència de Col·locació i el Departament de Formació.

Les altres persones de l’equip són:

 • Josep Miquel Lorente. Professor. Coordinador de Professorat i de Taller.
 • Lourdes Gil Fernández. Tècnica. Departament de l’Associat i Formació.
 • Mari Gallardo Alarcón. Tècnica. Departament de Formació.
 • Maricarmen Mariscal Vera. Administrativa. Departament de Formació i de l’Associat.
 • Neo Motoso Jiménez. Auxiliar administratiu. Departament d’Agència de Col·locació i Administració.
 • Lluís Bassols Roca. Recepció i Manteniment.
 • Carme Marín Lajarín. Recepció.